There was an error in this gadget

What's on TOP?

Siapa geng Diet !! :)

Friday, September 9, 2011

My menu 9 Sept



Air masak x cukup huhuhu

My meal -8 sept & 9 sept


Ni menu untuk semalam dan hari ni
Selera amat la kurang sbb sakit perut
hari ni saja mai dah ulang toilet lebih 5 kali kot
huhuhuhu

Diet Journey Start Now

Assalamulaikum..

Better NOW than NEVER
Setelah berpuluh juta kali berfikir untuk Diet
tanpa TINDAKAN pun x berguna juga..So TODAY
i DECLARE myself on diet huhu
Kenapa saya mengambil langkah untuk terus ke hadapan (yeke?)
Sebab2 nya:::
1. Berat badan dah really overweight and obese tahap ke berapa pun tak tahu
2.Timbul kesedaran yang sebenar-benarnya
3.Untuk hidup lebih sihat & sejahtera (nak hidup lama)
4.Cemburu weyh tengok orang lain pakai baju shanteq
5. Untuk kehidupan lebih cemerlang,terbilang dan gemilang...hehehe

So friends & families out there please guide me,show me the way to the true diet journey :)

P/S: Nanti sy update menu harian...skrg tgh cherry berry,diarrhea...huhu doakan cpt sembuh