What's on TOP?

Siapa geng Diet !! :)

Wednesday, August 5, 2009

PRODUK BARU DARI HPM

HPM di bawah pengasasnya Dr.Che Rozmey telah mengeluarkan beberapa lagi produk terbaru untuk golongan tertentu pastinya untuk kebaikan kita sebagai pengguna.Seperti produk sebelum ini, semua produk keluaran HPM mempunyai kualiti yang baik dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.Baru-baru ini juga HPM memperoleh sijil HALAL dari Jakim. Memang selamat digunakan tanpa was-was.Jom lihat barangan terbaru dari Herba Prima Marketing.


GAIN 5-bagi yang terlalu kurus dan ingin menambah berat badan,cubalah Gain 5 dari HPM. Produk ini membantu dalam pertumbuhan otot-otot badan anda serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan berfungsi secara maksimum supaya badan lebih sihat dan cergas (BUKAN PERTAMBAHAN LEMAK TIDAK SIHAT).

Campuran “whey protein” , Vitamin A,B 2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine,zinc,thiamine, biotin, folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan “growth hormone” dan pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan.Formulasi yg serba lengkap dan menyeluruh ini mampu memberikan berat badan yang ideal bagi anda yang mempunyai masalah kurang berat badan.KOPI EXPRESSO -Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki dan wanita yang ingin menimati kehidupan intim yang lebih panas dan selamat !!!!Di formulasikan oleh Dr. Rozmey, pakar perubatan dan herba.

Ektrak maca yang kaya dengan amino asid, kalsium, zinc, magnesium, phosphorous. Maca bertindak mengawal keseimbagan hormon dengan memaksimakan fungsi kelenjar pitiutari. Maca juga dikenali sebagai adaptogen menambah kebolehan badan melawan tekanan dan penyakit.Kebaikannya:
- Menambah stamina dan tenaga
- Merangsang nafsu sexual lelaki
- Merawat masalah sexual lelaki
- Memantapkan fizikal dan emosi
- Merangsang kesegaran otak
- Merawat kemurungan
- Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
- Menambah keseimbangan hormon

Keputusan penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas !mampu merendahkan tahap gula dan kolesterol dalam darah, melawan stress, menambah k, butea superba, ektrak tongkat ali, extrak ginseng memberi kepuasan tambahan, kerana ia secara semulajadi menjadikan ereksi zakar bertahan lama dan meningkatkan ghairah sexual, stamina dan keseronokan sexual yang disukai oleh lelaki dan wanita !!!TERBARU - DR BETES -
Berfungsi mengurangkan GULA dalam badan.TERBARU -DR Q10-
Baik untuk kesihatan jantung anda.

Buatlah pilihan bijak sekarang.Kesihatan anda tanggungjawab anda.Mencegah lebih baik daripada merawat.Salam mesra dari penulis.